STARTPAGINA / informatie / ambities

Moerveld-Ambities

Stichting Moerveld wil natuurlijk blijven groeien. Vandaar dat wij onze ambities voor het aankomend schooljaar graag met u delen.

Buiten Buitenschoolse Opvang

Eerste BUITEN- Buitenschoolse Opvang van Limburg: Moerveld biedt de kwaliteit en veiligheid van een officiële BSO en de ervaring & kennis van een natuur- en erfgoed educatief praktisch buitencentrum. De professionele gastdocenten van de omgevingsleerlijn trekken hun werkzaamheden door naar activiteiten met kinderen na schooltijd. Zo kunnen de kinderen zich nog meer bekwamen en verdiepen in hun eigen omgeving

Buitenlokaal van het Stella Maris College Meerssen

Met het Stella Maris College te Meerssen gaan wij een proces aan om Moerveld als buitenlokaal en/of practicumlocatie in te zetten voor de vakken Biologie, Geologie, Geschiedenis, Nederlands, Natuurkunde, Filosofie, Gym en nog meer. Een pedagogisch-didactisch coulisse voor het voortgezet onderwijs. Daarnaast is er de intentie om een traject op Moerveld in te zetten, waarin sociaal-minder lopende (soc.onveilige) klassen op moerveld een socio-traject doorlopen om meer cohesie te maken. Een sociaal-pedagogische en didactische coulisse met een op maat gemaakt programma. Tevens kan Moerveld dienen als een introductieplek voor alle brugklassen en de 4HAVO-VWO smeltgroep.
 
 
Moerveld wordt mede mogelijk gemaakt door...