top of page

Bezoek BC mOERveld

Breng een bezoekje en geniet. Laat je inspireren of steek je handen uit de mouwen

cnme-nederland-auvermennekes_DSC_0186.jpg

Wat kun je beleven?

Er zijn altijd dingen te doen op BC mOERveld. Het vuur moet altijd branden, akkertjes moeten worden geploegd, bomen moeten worden geplant, brood moet worden gebakken en zo zijn er nog heel veel andere OER-activiteiten. Op BC mOERveld is elke dag bijzonder, maar zijn er op aanvraag ook speciaal ingerichte dagen mogelijk voor uw groep of gezelschap. Zijn jullie meer van het fysiek bezig zijn met bepaalde activiteiten of houden jullie meer van een spannende speurtocht? BC mOERveld faciliteert ook groepen die in een OER-setting wensen te vergaderen of bezig zijn met een eigen programma/activiteiten, maar nog zoeken voor een geschikte plek omringd met natuur, in de geschiedenis, rondom het vuur. 

koffie_moerveld.jpg

De Kletskoek

Ook als passant, wandelaar of bezoeker ben je van harte welkom om bij ons te blijven hangen voor een heerlijk kopje koffie of een glaasje fris. Geniet van de serene rust en kalmte die het prachtige Bunderbos te bieden heeft, terwijl je tot rust komt op ons zonnige terras. Of je nu alleen bent of met gezelschap, bij ons kun je ontspannen en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Kom langs en laat je verrassen en inspireren door de gastvrijheid van ons team. Tot snel bij de Kletskoek op BC mOERveld!

Meer informatie
Paddenstoel in bos

Het Bunderbos

Laat je betoveren door de magie van het Bunderbos tussen Meerssen en Elsloo. Dit sprookjesachtige bos is een van de best bewaarde geheimen van Nederland, is tevens een natura 2000-gebied en biedt een betoverend landschap van steile hellingen, kronkelende beekjes en eeuwenoude bomen. Tijdens een wandeling door dit prachtige bos kom je tot rust en geniet je van de overweldigende schoonheid van de natuur. Ontdek de verborgen plekjes en laat je verrassen door de diversiteit aan flora en fauna. Het Bunderbos is een plek waar je echt even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van pure rust en stilte. Kom en ontdek het zelf!

Bandkeramischeboerderij_edited.jpg

In de paalsporen van de Bandkeramiekers

Op BC mOERveld wordt er samen met vrijwilligers, omwonenden, schoolgaande jeugd en professionals gewerkt aan de bouw van de eerste Bandkeramische boerderij van Limburg. Vanaf het terras van

de Kletskoek heb je perfect zicht op dit unieke bouwwerk. Geniet en laat je inspireren onder het genot van een hapje en een drankje. Ben je niet zo van het stilzitten? Nog beter! De bouw is namelijk nog in volle gang! Interesse om een handje mee te helpen of meer weten over het project? 

Meld je aan als groep

voor verschillende activiteiten, zoals rondleidingen, speurtochten, teambuildingdagen, verjaardagsfeestjes of schoolkampen.

arrow&v
Horeca arrangement?

Bedankt voor het aanmelden, we nemen z.s.m. contact met u op!

Contact

Hazenstraat 1, 6243 EC

Moorveld, Nederland

  • TikTok
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bezoek de Kletskoek

Kom gerust langs

Wo: 12:00 - 17:00 uur
Za - Zo: 12:00 - 17:00 uur

Kletskoek
bottom of page