top of page

Bezoek BC mOERveld

Breng een bezoekje en geniet. Laat je inspireren of steek je handen uit de mouwen

cnme-nederland-auvermennekes_DSC_0186.jpg

Wat kun je beleven?

Er zijn altijd dingen te doen op BC mOERveld. Het vuur moet altijd branden, akkertjes moeten worden geploegd, bomen moeten worden geplant, brood moet worden gebakken en zo zijn er nog heel veel andere OER-activiteiten. Op BC mOERveld is elke dag bijzonder, maar zijn er op aanvraag ook speciaal ingerichte dagen mogelijk voor uw groep of gezelschap. Zijn jullie meer van het fysiek bezig zijn met bepaalde activiteiten of houden jullie meer van een spannende speurtocht? BC mOERveld faciliteert ook groepen die in een OER-setting wensen te vergaderen of bezig zijn met een eigen programma/activiteiten, maar nog zoeken voor een geschikte plek omringd met natuur, in de geschiedenis, rondom het vuur. 

Paddenstoel in bos

Het Bunderbos

Laat je betoveren door de magie van het Bunderbos tussen Meerssen en Elsloo. Dit sprookjesachtige bos is een van de best bewaarde geheimen van Nederland, is tevens een natura 2000-gebied en biedt een betoverend landschap van steile hellingen, kronkelende beekjes en eeuwenoude bomen. Tijdens een wandeling door dit prachtige bos kom je tot rust en geniet je van de overweldigende schoonheid van de natuur. Ontdek de verborgen plekjes en laat je verrassen door de diversiteit aan flora en fauna. Het Bunderbos is een plek waar je echt even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van pure rust en stilte. Kom en ontdek het zelf!

Educatie-3.jpg

Houd de mOERveld agenda in de gaten

Op de kalender van BC mOERveld vind je een overzicht van alle activiteiten en evenementen die gepland staan. Ben je op zoek naar vrijwilligersdagen, cursussen/workshops of gezellige bijeenkomsten, we hebben voor ieder wat wils. Bezoek de 'kalender' pagina voor een volledig overzicht.

Meld je aan als groep

Voor meer informatie over het programma en praktische details over de activiteitenprogramma's, bekijk onze pagina over scholen en groepen.

Horeca arrangement?

Bedankt voor het aanmelden, we nemen z.s.m. contact met u op!

Contact

Hazenstraat 1, 6243 EC

Moorveld, Nederland

  • TikTok
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Bezoek BC mOERveld

Kom gerust langs

Woensdag en zaterdag geopend
10:00 - 17:00 uur

bottom of page