top of page
Bandkeramischeboerderij_edited.jpg

De Kletskoek

Kom tot rust op ons zonnige terras aan het Bunderbos met uitzicht op de reconstructie van de Bandkeramische boerderij, terwijl je geniet van heerlijke drankjes en hapjes gemaakt van uitsluitend fairtrade en biologische ingrediënten. 

koffie_moerveld.jpg

Ontspan en geniet

Ook als passant, wandelaar of bezoeker ben je van harte welkom om bij ons te blijven hangen voor een heerlijk kopje koffie en een smakelijke lunch. Geniet van de serene rust en kalmte die het prachtige Bunderbos te bieden heeft, terwijl je tot rust komt op ons zonnige terras. Of je nu alleen bent of met gezelschap, bij ons kun je ontspannen en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Kom langs en laat je verrassen door de gastvrijheid van ons team en de smaakvolle drankjes en hapjes op onze menukaart. 

specters_coffee_afbeelding.jpg
koffiezak_moerveld.jpg

Specters Coffee

In de kletskoek werken we met natuurlijke producten en gebruiken uitsluitend fairtrade en biologische ingrediënten in onze hapjes en drankjes. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere wereld en laten we zien dat duurzaamheid en lekker eten hand in hand kunnen gaan. Voor onze koffie werken wij samen met Specters Coffee. Zij staan voor heerlijke en vooral eerlijke koffie en thee. Daarnaast durven zij net als BC mOERveld te dromen. Helaas is dit niet voor iedereen even makkelijk. Voor een kind dat te horen krijgt levensbedreigend ziek te zijn is dit namelijk een heel ander verhaal. Omdat kinderen en toekomstdromen centraal staan op BC mOERveld zijn we de samenwerking met Specters Coffee en Make-A-Wish Nederland aangegaan. Zo draag jij met ieder kopje koffie dat jij drinkt, direct bij aan het vervullen van de liefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Theeuiteigentuin.jpg

(Ijs)thee uit eigen tuin

Seizoensgebonden (ijs)thee smaken bieden niet alleen een heerlijke en unieke smaakbeleving, maar ook een gevoel van verbondenheid met de natuur en het ritme van de seizoenen. Door het gebruik van verse en lokale ingrediënten, zoals munt, kamille, gember en rozenblaadjes, zit elke slok vol met de smaak van het seizoen. Bovendien biedt het creëren van een eigen moestuin en voedselbos een duurzame manier om in je eigen behoeften te voorzien en een gezonde en milieuvriendelijke levensstijl te ondersteunen.

Bekijk hier ons menu

Lunchkaart
Binnenkort beschikbaar
BannerMOERVELD_edited.png

Adres en route

Als bezoeker van BC mOERveld kunt u parkeren op de Heerenstraat in Moorveld. Vanaf de Heerenstraat kunt u te voet, via de Hazenstraat, om BC mOERveld te bereiken. BC mOERveld heeft geen eigen parkeergelegenheid en het is niet toegestaan om uw auto te parkeren op privé-terreinen of op de toegangsweg naar BC mOERveld. Parkeren op de Heerenstraat is gratis en slechts 300 meter lopen naar het terrein.

 

Wij willen u vragen om de lokale bewoners niet tot last te zijn en uw auto netjes te parkeren op de daarvoor bestemde plekken. Klik op de locatie hieronder voor een routebeschrijving.

Contact

Hazenstraat 1, 6243 EC

Moorveld, Nederland

+31 6 22987079

Bedankt voor uw bericht.

We nemen z.s.m. contact met u op!

  • TikTok
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page